Bruket søker bookingansvarlig og daglig leder (100% stilling, fast)

 
bruket (38 of 40).jpg

Bruket er en bar, kafé, scene og arrangementslokale i gamle landbrukets hus. Nå søker vi en ny daglig leder og bookingansvarlig.

Som bookingansvarlig vil du ha overordnet ansvar for booking, planlegging, promotering og gjennomføring av ca 20 arrangement hver uke - fra egeninitierte konsepter, konserter og klubbkvelder, til utleie av lokaler til kurs- og konferanser, vinmesser og private fester. Siden åpningen i april 2018 har Bruket blitt et ettertraktet lokale for både kulturaktører, miljøorganisasjoner og øvrig næringsliv og i løpet av 2019 åpner også et eget kjøkken.

Som daglig leder vil du også ha ansvar for Brukets drift, herunder ansettelser, budsjett, regnskap, fakturering, likviditetsstyring og kontakt med eksterne samarbeidspartnere. Bruket består i dag av et bra team med totalt 15 deltidsansatte inkludert barsjef, teknisk ansvarlig og flere arrangementsprodusenter. Sammen resten av staben skal du sikre høy aktivitet, god stemning og sunn drift.

Som ansatt på Bruket må du være serviceinnstilt og bør ha interesser innen kultur, mat og drikke. Vi kan tilby en variert og spennende stilling med store utviklingsmuligheter.


Betingelser

Tiltredelse så snart som mulig og lønn etter avtale

Søknadsfrist 12. juni

Søknad med og CV sendes som vedlegg til kontakt@bruketoslo.no med emne: “Søknad daglig leder/bookingansvarlig”.


Kontakt

For spørsmål om stillingen kontakt styreleder:
Dan-Michael Danino / 924 59 656

Avtroppende daglig leder:
Karen Sofie Sørensen / 995 62 373